Un busseig molt especial

 

 

Un busseig molt especial

 

 

La secció Actividades Subacuáticas Jaén fa un bateig de busseig amb nens amb discapacitat

 

 

“Ha estat una experiència plena de vida i d’emocions contínues, que fem cada any i cada vegada amb més ganes de tornar-hi”. Una frase ben dita equival a tot un discurs i aquesta és de José Vicente Girona, el delegat de la secció Actividades Subacuáticas Jaén. 

 

 

En el marc del PAS-Voluntaris de “la Caixa”, la secció dels aficionats i aficionades al submarinisme de Jaén, van dur a terme un bateig de busseig amb nens i nenes amb discapacitat d’Almeria.

 

 

La jornada va tenir lloc a la piscina coberta del Club Natació Almería, on la nostra secció va comptar amb l’assessorament i la col·laboració del centre de busseig Calahonda, que va proporcionar tot el material necessari per al busseig adaptat, a més de personal especialitzat.

 

 

PAS-Voluntaris de “la Caixa”

 

“Els més valents i amb més autonomia, van ser els primers a capbussar-se a l’aigua, per viure una experiència molt intensa per a ells i per a nosaltres, que érem allí per ajudar-los i fer-la possible”, afegeix el delegat d’una secció compromesa socialment.

 

 

Els nens amb discapacitats més severes van necessitar de l’ajut de dos i tres monitors, però també van poder fer l’activitat. ”Ells van gaudir com mai i per a nosaltres aquesta és una gratificació materialment impagable”. 

 

 

El bateig de busseig per a nens i nenes de l’Associació de Nens amb Discapacitat d’Almeria (ANDA), dut a terme per la secció Actividades Subacuáticas de Jaén va durar tot el matí i va comptar amb una participació de 47 persones, entre associats, familiars, monitors i els nens i nenes convidats. Enhorabona!

 

 

 

 

 

 

 

Sardenya, 521-523, baixos - 08024 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci