Tenerife aposta per la música popular

 

 

 

Tenerife aposta per la música popular

 

La secció Música Popular Tenerife està formada per una trentena de companys i companyes

 

Es tracta d'una proposta cultural molt interessant. Companys i companyes tinerfeños han creat Música Popular Tenerife amb la intenció de gaudir i alhora difondre un patrimoni important de la seva cultura com és la música tradicional.

Atenció perquè ja passa de la trentena el nombre de components que s'han animat a formar part d'aquesta iniciativa, que compta amb acordió, guitarres, timples canaris, percussionistes i cantants del cor.

El propòsit que els mou és difondre la música de la seva terra, és a dir, preparar, assajar i interpretar un repertori "eminentment de folklore canari, però també de música cubana i llatinoamericana, molt arraigades per l'emigració dels nostres avantpassats", explica el delegat, José Carlos Hernández.

 

PAS Voluntaris de "la Caixa"

A més a més, la iniciativa lliga de ple amb el PAS-Voluntaris de "la Caixa", ja que "ens proposem visitar residències de gent gran per, d'acord amb la direcció de cada centre, fer recitals amb la intenció d'oferir una estona de lleure i entreteniment a les persones que hi viuen", apunta el delegat.

En aquesta mateixa línia, la secció també vol contactar amb escoles per col·laborar en la difusió de la música tradicional canària entre l'alumnat, alhora que també s'ofereix a col·laborar en esdeveniments de tot tipus, "esportius, socials i culturals en els quals hi tingui cabuda una actuació per donar a conèixer la nostra música tradicional".

 

 

 

 

 

Sardenya, 521-523, baixos - 08024 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci