Les nostres 'Bruixes' més solidàries

 

 

Les nostres Bruixes més solidàries

 

La Teatral representa Revolta de Bruixes a la Palma de Cervelló a benefici de Càritas

 

Va ser el diumenge 16 de juny. Al teatre de L'Aliança Palmerenca, l'espai escènic de la localitat barcelonina de la Palma de Cervelló, es respirava l'ambient d'una nit d'estrena...

"És una obra del dramaturg Benet i Jornet que aquesta companyia de teatre amateur ens han dit que treu molt bé", es podia sentir comentar entre butaques, una estona abans que s'aixequés el teló...

I La Teatral, una vegada més, va estar a l'altura. La seva Revolta de Bruixes va agradar molt. Les actuacions convincents de les actrius i l'actor, que formen un elenc molt ben compenetrat, va fer que el públic hi connectés des de la primera frase.

"A dalt de l'escenari hem notat com, amb les seves rialles i somriures constants, el públic empatitzava amb uns personatges molt humans", explica una de les actrius.

 

PAS Voluntaris de "la Caixa"

I el que és més important, com totes les representacions de la companyia de l'Associació i en el marc del PAS-Voluntaris de "la Caixa", la recaptació es va destinar a Càritas.

La propera representació solidària de les Bruixes de la Soci serà el 30 de novembre a Collbató, a benefici de l'ONG Collbató Solidari. 

 

 

 

Sardenya, 521-523, baixos - 08024 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci