Joan M. Solà presenta La Caixa de Pensions (1936-1945)

 

 

Joan M. Solà presenta La Caixa de Pensions (1936-1945)

 

El llibre, sobre el paper de l'entitat en un període extremadament convuls, es va presentar a la llibreria Alibri de Barcelona

 

La sala de presentacions de la Llibreria Alibri de Barcelona es va omplir de gom a gom, ahir a la tarda (08/07), amb motiu de la presentació del llibre del nostre company Joan Maria Solà i Franquesa, La Caixa de Pensions (1936-1945). La Caixa de Pensions i la Caixa de Barcelona durant la Guerra Civil i la postguerra. 

Amb més de 40 anys d'experiència professional a l'entitat, on va dirigir el Servei d'Estudis i va ser director de Personal entre altres càrrecs, qui ha estat també professor associat del departament d'Economia i l'Empresa a la UAB, va presentar un treball d'estudi i anàlisi històrica, que posa especial èmfasi en els esforços de la direcció i els treballadors de "la Caixa" per fer front al caos derivat de la insurrecció militar i la consegüent revolució social, en un context estremadament convuls. L'obra, de 254 pàgines, ha estat editada per l'editorial Base.

Joan Maria Solà ha col·laborat també amb la revista i altres publicacions de l'Associació, on ha publicat diversos treballs sobre la història de la nostra Associació. Enhorabona!

 

 

 

Sardenya, 521-523, baixos - 08024 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci