CaixaBank i la Fundació amb la Soci

 

 

 

  

 

CaixaBank i la Fundació amb la Soci

 

Jordi Gual i Jaume Giró encapçalaren les representacions que van visitar la seu de l'Associació

 

El president de CaixaBank, Jordi Gual, acompanyat del director general de RRHH, Xavier Coll, i el director de Serveis Jurídics de RRHH, Armand Reixach, van visitar el dimarts 23 de juliol el local social de la Soci.

          A la tarda, ho van fer el director general de la Fundació Bancària “la Caixa”, Jaume Giró, acompanyat de la sotsdirectora general, Esther Planas. Va tenir la satisfacció d’oficiar d’amfitriona, la Junta Directiva de la Soci, encapçalada per la presidenta, Victòria de Lucas.

          Les visites es van desenvolupar en un ambient d’exquisida cordialitat i molt bona sintonia. En tot moment, els alts càrrecs de CaixaBank i de la Fundació que ens van visitar es mostraren molt interessants en conèixer els projectes de l’Associació per consolidar el seu projecte.

 

‘Ambaixadors d’Honor’

En aquest context tant favorable, Jordi Gual, Xavier Coll, Jaume Giró, Esther Planas i Armand Reixach, van ser nomenats per la Junta Directiva, Ambaixadors d’Honor de l’Associació del Personal de “la Caixa”. Cal dir que, aquesta nominació es va fer extensiva també al president de la Fundació, Isidre Fainé. Enhorabona!

 

 

Sardenya, 521-523, baixos - 08024 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci