Golf Mallorca contra la 'pell de papallona'

 

 

Golf Mallorca contra la 'pell de papallona'

 

La secció balear dona 600 euros a l'associació DEBRA, que lluita contra aquesta malaltia infantil incurable de la pell

 

Els companys i companyes de Golf Mallorca fan una aportació de 5 euros per cada torneig social en què participen i l'import recaptat es destina a una entitat del tercer sector social.

Enguany, la donació s'ha fet a l'associació DEBRA-Piel de Mariposa i el lliurament es va fer coincidir amb la festa de cloenda de la temporada, per a la qual la secció mallorquina va imprimir uns díptics informatius sobre aquesta entitat per repartir-los entre els assistents, "i fer que entre tots contribuïm a donar a conèixer una mica més la important tasca que porta a terme aquesta associació", explica el delegat mallorquí, Enric Ferrer.

DEBRA va enviar-nos una bonica postal d'agraïment acompanyada d'una carta de la seva presidenta, Nieves Montero, "agraint de tot cor a Golf Mallorca i a tota la Soci per la vostra generosa aportació de 600 euros".

Això és el PAS-Voluntaris de "la Caixa"

 

Malaltia incurable

Creada el 1993. DEBRA dona suport als infants afectats per l'epidermòlisi ampul·lar o 'pell de papallona', una malaltia crònica i incurable que apareix al naixement o als primers anys de vida i provoca una extrema fragilitat de la pell, com les "ales d'una papallona".  

 

 

 

 

Sardenya, 521-523, baixos - 08024 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci