Vela Asturias fa que persones amb discapacitat gaudeixin del mar

 

 

Vela Asturias fa que persones amb discapacitat puguin gaudir de la immensitat del mar

 

La secció asturiana va compartir una jornada de navegació i pesca amb el col·lectiu de la plataforma social PREDIF

 

Fidels al seu compromís amb el PAS-Voluntaris de "la Caixa", companys i companyes de Vela Asturias, amb el delegat Ricardo Zafrilla al timó de les operacions, van convidar un grup de persones discapacitades de la delegació de la plataforma social PREDIF a Astúries a compartir una jornada intensa de navegació i pesca.

L'activitat va començar de bon matí, amb tota la colla embarcant al catamarà Gran Bahía II. Amb l'estimulant sensació de sentir el lliscar de les onades a bord d'una embarcació tan ràpida i lleugera, els nois i noies van fer un taller de pesca tot seguint les indicacions d'un veterà pescador que es va apuntar a la festa.

Les anècdotes de la travessia i les ensenyances del pescador van omplir les converses en el dinar posterior que es va fer en un restaurant del mateix port de Gijón i que va servir de colofó a una activitat molt especial.

 

PAS-Voluntaris de "la Caixa"

"Les activitats que fem amb el PAS-Voluntaris de "la Caixa" ens deixen un molt bon regust", explica el delegat asturià.

"Comprovar que hem estat capaços de fer passar una bona estona, divertida i instructiva, a nois i noies discapacitats, que ens ho agraeixen d'una manera tan sincera, dona sentit al que fem", conclou satisfet. Enhorabona!

  

 

Sardenya, 521-523, baixos - 08024 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci