Sevilla celebra la festa de la Soci

 

 

 

 

Sevilla celebra la festa de la Soci

 

L'Associació del Personal va presentar el nou projecte als companys i empleats de la DT d'Andalucía Occidental, amb la col·laboració dels Voluntaris de "la Caixa"

 

Una experiència estimulant i solidària. El nou projecte d'Associació es va presentar a Sevilla, el 24 de setembre, en un acte que va tenir lloc en l'excel·lent marc del CaixaForum Sevilla i que va comptar amb la inestimable col·laboració dels Voluntaris de "la Caixa".

En aquest escenari, la companyia de la secció Teatre Barcelona va representar l'obra El anticuario, escrita pel company Xavier González Costa. Com la majoria dels muntatges de La Teatral, Es tracta de teatre inclusiu, atès que un jove actor amb síndrome d'Asperger fa un paper destacat de la comèdia.

 

PAS Voluntaris de "la Caixa"

Entre el públic assistent, format per associats, empleats i familiars de CaixaBank, que omplia l'Auditori del Caixa Forum sevillà, hi havia més d'un centenar de joves del centre d'acollida de la Fundació SAMU de Sevilla, y amb discapacitat intel·lectual de la associació AFANAS del Puerto de Santa María.

Ells i elles foren els convidats especials de la vetllada, emmarcada en el PAS-Voluntaris de "la Caixa". 

Cal destacar que el director de RRHH de la Direcció Territorial d'Andalucía Occidental, Jesús Téllez, fou l'encarregat de presidir l'acte. Sevilla va acollir la Soci amb els braços oberts.

 

  

 

Sardenya, 521-523, baixos - 08024 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci