Màlaga celebra la festa de la Soci

 

 

 

Màlaga celebra la festa de la Soci

 

L'Associació va presentar el seu nou projecte als companys i empleats de la DT d'Andalucía Oriental-Murcia, amb la col·laboració dels Voluntaris de "la Caixa"

 

La nova Soci es va fer sentir amb veu alta a Màlaga, on el nou projecte associatiu es va presentar en un acte que va tenir lloc, el 25 de setembre, al Centro Cultural La Noria i que va comptar amb la inestimable col·laboració dels Voluntaris de "la Caixa".

En aquest escenari, la companyia de la secció Teatre Barcelona va representar l'obra El anticuario, escrita pel company Xavier González Costa, en la qual un jove actor amb síndrome d'Asperger va interpretar un paper destacat. De fet, la majoria d'obres de La Teatral presenten un repartiment inclusiu.

 

PAS Voluntaris de "la Caixa"

Entre el públic que hi va assistir, format per associats i empleats de CaixaBank i que omplia la sala d'actes de La Noria malaguenya, hi havia més de cinquanta joves de famílies desestructurades de l'associació Nuevo Horizonte, que s'ocupa de col·lectius en risc d'exclusió social.

Ells i elles foren els convidats especials de la vetllada, emmarcada en el PAS-Voluntaris de "la Caixa".

Cal destacar igualment, que l'acte va ser presidit pel director de RRHH de la Direcció Territorial d'Andalucía Oriental-Murcia de CaixaBank, Ángel Vega.

Màlaga va abraçar la Soci. 

 

 

Sardenya, 521-523, baixos - 08024 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci