Experiència Soci, en família!

 

 

 

Experiència Soci, en família!

 

Més de 370 persones de totes les edats van gaudir d'una jornada d'activitats i entreteniment per a tota la família

 

Pares i fills, associats i empleats de CaixaBank i la Fundació, en un nombre que va superar els 370, van gaudir d'una jornada d'activitats i entreteniment en el marc de la Festa de la Soci que ve tenir lloc, el 5 d'octubre, a la seu social del carrer Sardenya 521-523 de Barcelona.

El programa d'actes va incloure diverses opcions i maneres d'aprendre coses útils i passar-ho bé, per a pares i fills conjuntament. Així, es va fer des d'un taller de primers auxilis molt interessant, a un de cuina en què es va preparar l'hamburguesa 'ideal' per a runners.

També van tenir una molt bona acceptació, els tallers més marcadament infantils com el de manualitats amb slime o el de maquillatge 'artístic'.

Tampoc no hi va faltar un taller de microteatre o les actuacions musicals en directe dels nostres grups, entre altres espais d'entreteniment de què van gaudir tots els qui van participar en aquests festa de la Soci.

 

La Soci en família, a tot arreu

"Ens ho hem passat molt bé", comentava el pare d'un nen i una nena de 5 i 7 anys respectivament, mentre es posava una disfressa per fer-se la foto del photocall de l'entrada. I afegia: "És fantàstic que la Soci faci activitats com aquesta, per a tota la família".

En definitiva, les festes de la Soci, és a dir, les trobades d'associats i familiars per fer coses i passar-ho bé plegats, s'han de potenciar a tot el territori, a tot arreu on hi hagi presència de l'Associació del Personal de "la Caixa".

La Soci som nosaltres. Fem Soci i gaudim-la en família!

 

 

Sardenya, 521-523, baixos - 08024 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci