Tennis Barcelona: joc set i partit

 

 

 

Tennis Barcelona: joc, set i partit

 

El Rànquing Social de la veterana secció es disputa a l'Hispà Francès i al Set Ball de Sant Cugat del Vallès

 

Amb uns quadres amb més de 50 tennistes, Tennis Barcelona va obrir la temporada que, com la passada, disputarà a les pistes de terra batuda del Club Hispà Francès i també -atenció aficionats del tennis del Vallès!- a les pistes del Club Set Ball de Sant Cugat del Vallès.

La secció, capitanejada per Delfí Urgelés, es troba en plena disputa del torneig social Rànquing 2019-20, amb els jugadors distribuïts en diferents grups. Així successivament fins a finals del mes de maig, quan es passen a disputar els Play-Off per eliminatòries.

La temporada passada, Àlex Aldea va ser el campió absolut del Rànquing Social, seguit d'Antoni Vericat, mentre que Crisant Lucas guanyava el Play-Off, al superar Jaume Sordé en la final disputada a la pista central de l'Hispà Francès, per un ajustat 2-6, 6-4 i 12-10 en el tie-break de desempat.

 

Més participació femenina!

"Ens ho passem de fàbula, amb l'únic 'però' que ens agradaria tenir més participació femenina i, per tant, vull fer una crida a les dones tennistes a què s'apuntin a Tennis Barcelona". Ho diu el delegat d'una senyora secció.

 

Sardenya, 521-523, baixos - 08024 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci