ANUARI DEL PAS 2013-2014

 

 

 

                                                                                                                

En nom de la Junta Directiva de l'Associació, de tots els associats adherits, i en el meu propi, em plau presentar la primera edició de l'Anuari del Pla d'Acció Social de l'Associació del Personal de "la Caixa".

 

Un compendi de totes les activitats i propòsits que, en col·laboració amb entitats del tercer sector social, hem pogut compartir amb les persones més desfavorides del nostre entorn.

 

Esperem que aquesta primera edició us agradi tant com a nosaltres dur-la a terme.

 

Atentament,

 

Anton Gasol i Magriñà

President

 

Consulta l'Anuari en pdf

                                                                                

                

 

 

 El Pla d'Acció Social, el PAS, és el compromís de l'Associació del Personal de "la Caixa" amb la societat d'avui. Una entitat creada el 1931, entre d'altres, per fomentar la companyonia i l’esperit associacionista, està avui encara més compromesa amb la nostra societat gràcies a la promoció del PAS per part dels nostres més 24.000 associats, i a les Entitats del Tercer Sector. Tots ells agents imprescindibles per fer possible que aquest projecte sigui avui, una realitat.

 

En aquest Anuari trobaràs el resum de les activitats, tant esportives com culturals i de caràcter formatiu, que els nostres associats i seccions han compartit en el marc del PAS durant la temporada 2013-2014. 

 

També hi trobaràs la col·laboració de diversos pensadors i persones compromeses que han tingut l'amabilitat de compartir amb nosaltres les seves reflexions sobre el que fem des del PAS, situant la nostra acció en el context actual i en la perspectiva del món futur.

 

 

 

Consulta l'article original de

            Stefano Zamagni en italià

 English version Anuari 2015

 

 

 


Sardenya, 521-523, baixos - 08024 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci