TEATRE BARCELONA "LA TEATRAL"

EL SEÑOR DE LAS BICIS A CAIXAFORUM VALÈNCIA

     Data: 11-02-2023
 
 

El dissabte 11 de febrer, a les 17.00 hores, no et perdis “El señor de las bicis”, de Fidel Rodríguez, interpretada per la secció de Teatre Barcelona - La Teatral de la Soci. L'obra és una amable contemplació dels nous problemes que van sorgint amb l’allargament de la vida humana: entre d’altres, el legítim dret de cada persona de l’anomenada tercera edat que, mancada de relació amorosa o de parella, vulgui refer la seva vida sentimental deixant de banda l’opinió o l’oposició de fills, germans o altra família per, en definitiva, ser feliç. Tot plegat explicat en clau de bon humor.

La funció tindrà lloc a CaixaForum València (Eduardo Primo Yúfera, 1A), i està oberta a empleats/ades de CaixaBank i la Fundació "la Caixa" (associats/ades o no), i els seus familiars.

Si ets membre de l'Associació del Personal de "la Caixa", recorda accedir al nostre web amb el teu usuari i contrasenya per inscriure't a l'esdeveniment com a associat, associada o familiar beneficiari, i poder apuntar acompanyants no membres de la Soci.

Places limitades.


Sardenya, 521-523, baixos - 08024 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci