ACTIVITATS DE LES ENTITATS COL·LABORADORES

 

Aquí trobaràs informació sobre les properes activitats organitzades per les entitats col·laboradores.

 

 

Col·labora amb la campanya "Cap nen sense bigoti

Fins al 15 de juliol, porta els teus brics de llet al local social de l'Associació. Per cada litre donat, Eurest en donarà un altre! Com més gent col·labori en la gran recollida de llet, més possibilitats tindrem de fer arribar al Banc dels Aliments la llet que tant necessiten els milers de famílies que viuen en situació de precarietat.

 

Tota la recaptació que es fa en la gran recollida de llet, ja sigui econòmica o en litres de llet, es destina íntegrament als Bancs dels Aliments locals, de manera que amb el donatiu que facis estaràs ajudant els nens del teu entorn més proper.

   

   

Porta a la Soci les bicis i joguines que ja no facis servir

Durant tot el mes de juliol, tenim un punt de recollida a la planta 2, davant d'Administració, perquè portis totes les joguines i bicis que ja no usis.

 

Les donarem a la Fundació Formació i Treball, la tasca de la qual està dirigida a la formació i inserció laboral de persones en risc d'exclusió social.

   

   

Ajuda a reescriure el futur dels nens i nenes de famílies pobres

"El 80% dels infants que neixen pobres continuaran sent pobres quan siguin adults.” La frase que hem citat, l’hem extreta del darrer informe de la Fundación Foessa, publicat a l’abril del 2016, i posa de manifest l’heretabilitat de la pobresa a la qual s’enfronten els infants i joves que la Fundació Comtal acompanya. És una dada molt crua, però podem combatre el que reflecteix, si aconseguim donar a cada infant i jove el suport i les eines que necessita. Només així podrà trencar el cercle d’exclusió i transformar les dificultats que viu cada dia. Ajuda la Fundació Comtal a aconseguir-ho!

   

   

Setmana catalana de la prevenció del càncer

La Federació Catalana d'Entitats Contra el Càncer organitza, del 30 de setembre al 9 d'octubre de 2016, la Setmana catalana de la prevenció del càncer amb l'objectiu de promocionar hàbits de vida saludables.

 

Durant aquesta setmana es faran espectacles infantils per a nens de 4 a 6 anys per promoure el consum de fruita i verdura. També hi haurà uns tallers de menús saludables a preus assequibles i per a carmanyoles, dirigits als responsables de confecció dels menús familiars. I es distribuiran díptics amb consells de prevenció (consulta'l aquí).

 

Els tallers de menús saludables són gratuïts i tindran lloc a:

- 30 de setembre | 18 hores: Almacelles, Centre Cívic Casa Clara, c/ de la Mercè, 19.
- 4 d'octubre | 18 hores: Solsona, Centre Cívic de Solsona-Xavier Jounou, c/ d’Antoni Gaudí, 2 A.
- 4 d'octubre | 19.30 hores: Albons, Carretera d’Albons, s/n.
- 4 d'octubre | 18 hores: Barcelona, Centre Cívic Can Castelló, c/ de Castelló, 1.
- 5 d'octubre | 18 hores: Lleida, AAVV Zona Alta, c/ Sans i Ribes, 1r principal.  
- 5 d'octubre | 18 hores: Rubí, Ateneu de Rubí, c/ Xile, 1-3.
- 7 d'octubre | 18 hores: Agramunt, Associació Dones Esbarjo, pl. del Mercadal.
- 7 d'octubre | 20.30 hores: Parlavà, Bar/Local Social.

 

Segons l'Institut Català d'Oncologia, aproximadament un 25% dels casos de càncer serien evitables si s'incrementés el consum diari de fruites i verdures i es fes activitat física moderada de manera regular.

   

   

Torna "Un dia de nassos" de Pallapupas

Amb el lema “Vine a Un Dia de Nassos i ajuda’ns a omplir de riure els hospitals”, l’ONG Pallapupas celebra enguany la setena edició de la seva festa solidària “Un Dia de Nassos”, que tindrà lloc el cap de setmana dels dies 1 i 2 d’octubre de 2016.

 

Espais d’arreu de Catalunya se sumen a la crida solidària dels Pallapupas amb entrades a preus reduïts a benefici de l’ONG: el Zoo, el Tibidabo, Granja Aventura Park, la Fundació Miró o el Museu de la Xocolata entre d’altres, cediran una part del preu de les entrades aquells dies perquè els Pallapupas continuïn omplint de riures els infants hospitalitzats a Catalunya.

 

Com a novetat, el 2016, l’entitat ha volgut implicar a la festa els petits comerços de la ciutat que vendran nassos i faran difusió de la festa durant tot l’estiu fins al cap de setmana d'Un Dia de Nassos. Per inaugurar la festa, els Pallapupas, passejaran el dia 2 d’octubre per Barcelona en un bus turístic recollint els nassos pels diferents espais d'oci per entregar-los als infants hospitalitzats i, d’aquesta manera, establir un vincle entre la festa i la tasca diària de l’entitat als centres hospitalaris d’arreu de Catalunya. Els Pallapupas aniran a les 11.30 h al Tbidabo, a les 13.00 h a l'Open Camp i a la tarda al Zoo. Tu pots col·laborar sent un comerç de nassos o comprant el teu nas als comerços adscrits arreu de Barcelona. De moment, pots comprar el teu nas als següents comerços:

 

· Elena Alonso carnicería (Vallseca, 45. 08024 Barcelona)

· Polleria Juani (Av. Mare de Déu de Montserrat, 5. 08024 Barcelona)

· Mon Barcelona (Av. Mare de Déu de Montserrat, 33. 08024 Barcelona)

· Culleres! (Bolívia, 138. 08018 Barcelona. www.culleres.com)

· Club Esportiu Monopol (Rambla del Poblenou, 74, bis. 08005 Barcelona. www.monopol.cat)

 

Pallapupas és una entitat sense ànim de lucre, formada per actors i actrius professionals, que treballa per omplir de vida les persones que més ho necessiten a través de l’humor i les arts escèniques, millorant el seu estat físic i emocional. Pallapupas va fer més de 40.000 visites i al voltant de 110.000 persones van gaudir de la tasca de l’entitat: infants ingressats i les seves famílies, gent gran, persones amb trastorn mental (ingressades i no ingressades) i els seus familiars, i el personal sanitari de 12 centres assistencials on està present l’ONG.

   

   
 

Porta a la Soci les bicis i joguines que ja no facis servir

Durant tot el mes de juliol, tenim un punt de recollida a la planta 2, davant d'Administració, perquè portis totes les joguines i bicis que ja no usis.

 

Les donarem a la Fundació Formació i Treball, la tasca de la qual està dirigida a la formació i inserció laboral de persones en risc d'exclusió social.

   

   
 

Col·labora amb la campanya "Cap nen sense bigoti"

Fins al 15 de juliol, porta els teus brics de llet al local social de l'Associació. Per cada litre donat, Eurest en donarà un altre! Com més gent col·labori en la gran recollida de llet, més possibilitats tindrem de fer arribar al Banc dels Aliments la llet que tant necessiten 350.000 nens.

 

Tota la recaptació que es fa en la gran recollida de llet, ja sigui econòmica o en litres de llet, es destina íntegrament als Bancs dels Aliments locals, de manera que amb el donatiu que facis estaràs ajudant els nens del teu entorn més proper.

 

   
 

El 6 de juny, Guanya't el Cel amb el Pare Manel!

El dilluns 6 de juny, tindrà lloc el 20è Festival Guanya’t el Cel amb el Pare Manel al Teatre Victòria de Barcelona.

Enguany tindrem a Serrat, mestres Ricard Miralles & Kitflus, Orquestra Plateria, El Tricicle, Manel Fuentes, Tortell Poltrona, Clara Segura, Toni Moog, Jaume Sisa, Mamzelles i Carlos Blanco.

Compra ja les teves entrades aquí.

Els beneficis van destinats als diferents projectes de la Fundació Privada Pare Manel, que aquest any inicia les obres del nou local per al Centre Obert.

 

   
 

Comkedem organitza un concert a l'Espai Jove La Fontana

 

L'associació de temps lliure i esports Comkedem presenta el seu concert benèfic anual amb un excel·lent cartell encapçalat per Gods of Rock Cover Band, banda liderada pel cantant de Doria, Martí Dòria i acompanyat per alguns dels seus components, que et farà gaudir amb els millors clàssics del rock internacional. El grup compartirà escenari amb Joanna Roze i el grup Rostolls.

Com sempre els beneficis del concert aniran destinats a les activitats de l'associació, pionera en activitats lúdiques i esportives en què participen nens i joves amb i sense discapacitats físiques.
 
Compra aquí les teves entrades!
   

   

AFANOC i La Marató de TV3, guardonades amb la Creu de Sant Jordi

 

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona o entitat per part de la Generalitat de Catalunya. Enguany, el Govern ha acordat concedir la Creu de Sant Jordi a 27 personalitats i 13 entitats que s’han destacat pels serveis prestats a Catalunya.
 
Entre les 13 entitats guardonades, en destaquem dues amb les quals col·laborem: Fundació La Marató de TV3, per la valuosa tasca solidària que fa d’impuls i coordinació de campanyes de sensibilització social i de difusió sobre la salut, i l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), en reconeixement a la dedicació per millorar la qualitat de vida dels infants diagnosticats amb càncers i de les seves famílies.
 
Moltes felicitats a aquestes dues entitats, i a tots els guardonats!

 

   

   
 

Torna l'Oxfam Intermón Trailwalker: el 16 d'abril a Girona i l'11 de juny a Madrid

La manca d'accés a l'aigua potable fa que milions de persones visquin a la pobresa i que milers de dones i nenes hagin de caminar cada dia molts quilòmetres per anar a buscar aigua. Amb el Trailwalker s'aconsegueixen donatius amb els quals Oxfam Intermón acostem aquesta aigua perquè més persones puguin tenir una vida digna. Camina per elles i canvia la seva vida.

Trailwalker és un desafiament esportiu que consisteix a recórrer 100 km en un màxim de 32 hores. No és una cursa de relleus ni cal fer-la corrent, ja que es pot acabar caminant. L'important és que els quatre membres de l'equip han de començar i acabar junts. No cal córrer maratons o ser un o una atleta professional per poder participar-hi. Amb l'entrenament adequat, l'actitud mental necessària i un bon equip de suport, completar la marxa és a l'abast de qualsevol. 

Cada equip es compromet a recaptar com a mínim 1.500 euros.

  • Caminareu quatre amics junts amb els que compartireu quilòmetres i rialles, i us ajudareu en els moments baixos, i dos companys més de l'equip de suport us esperaran a cada control amb el menjar, roba neta i una gran abraçada per reanimar-vos.

  • Quilòmetre a quilòmetre us empenyeran les milers de persones que haureu ajudat amb els donatius recaptats i, si esteu a punt d'abandonar, recordareu totes les persones que us van ajudar a prendre la sortida amb un donatiu, i continuareu. Ho aconseguireu!

Més informació aquí.
   

   

Participa a la Cursa per l'Esperança de Madrid

 

ECH_5364El 13 de març de 2016, la Federación Española de Enfermedades Raras (FEDER), organitza la VII Cursa per l'Esperança de Madrid, amb l'objectiu de sensibilitzar sobre aquestes patologies a través de l'esport.

 

Aquesta activitat és l'acte principal de movilització de la Campanya del Dia Mundial de les patologies poc freqüents que té lloc a tot el món el 29 de febrer, el dia més “especial de l'any”.

 

La cursa estarà dividida en tres parts principals, les pròpies curses (adult i infantil), les activitats de Ciclo Indoor i les activitats lúdiques per a nens i nenes.

 

Més informació i inscripcions aquí.
   

   

"Una nit de bojos" de Pallapupas al Teatre Romea

 

“Una nit de bojos” és un espectacle ple d’humor i emocions que té com a objectiu sensibilitzar l’espectador sobre els sentiments extrems i contradictoris que viuen les persones amb trastorn mental, i mostrar com milloren la seva salut emocional i la vivència de la seva malaltia gràcies al teatre. Pallapupas destinarà la recaptació d’aquest espectacle a ajudar les persones diagnosticades amb trastorn mental a millorar la seva salut emocional amb els seus grups de teatre.

 

Compra les teves entrades aquí.

   

   
   

Concert d'havaneres solidàries a favor de Proactiva Open Arms

 

El dissabte 30 de gener, a la cripta de la Sagrada Família, tindrà lloc un concert d'havaneres solidàries en favor de Proactiva Open Arms.

 

Els companys de Proactiva els coneixem molt bé, perquè són els encarregats de la seguretat de la piscina del nostre local social.

 

Vine a les 21 hores i col·labora amb el teu donatiu! Ajudaràs els nostres companys a seguir salvant les vides de tots els refugiats que arriben per mar a les illes de Lesbos i Chios.

 

Mira la tasca que fan aquí: http://www.ccma.cat/.../to-kyma-rescat-al.../video/5579941/. Impressionant!

   

   

Campanya de Nadal de la Fundació Comtal. Encara ets a temps de col·laborar-hi!

 

CartellA3_Nadal2015_FundComtal_OKQuè necessiten?

 

Aconseguir fons per destinar al programa de beques educatives:

 

  • Fes-te AMIC de la Fundació Comtal i col·labora econòmicament de forma regular, transformant la vida dels infants i joves en risc d’exclusió social que ho necessiten.

 

  • Fes una DONACIÓ i aporta el teu granet de sorra de forma puntual, ajudant un infant a trobar el seu lloc, sentir-se acompanyat… i somriure.

 

  • Fes TEAMING a favor de la Fundació Comtal, i col·labora amb només 1 EURO AL MES.

 

  • Organitza un esdeveniment solidari (festa, mercadet solidari, concert, cursa…) i recapta fons per destinar al programa de beques educatives.

 

  • Adquireix el material solidari de la campanya #EmdicBenjamin per regalar a treballadors, companys i amics.

 

Aliments perdurables:

 

Arròs, pasta, farina, cereals, fruits secs, oli, llet, sucs, galetes, xocolata, llaunes de tonyina, tomàquet fregit i natural, cigrons i llenties seques i cuites, fruites en conserva, sucre, sal, mantega, cacau en pols, ketchup, puré de patates, paté, cafè.

 

Material escolar nou per a joves de 13 a 18 anys:

 

Pendrives, estoigs, compassos de dibuix tècnic, calculadores científiques, jocs de rotring, diccionaris de català i diccionaris d’anglès, llibres de lectura juvenil en castellà, còmics, retoladors vileda, plastidecor, packs paper vegetal DINA-4 i DINA-3.

 

   

   
13 de desembre - MTB Magán CaixaBank organitza una pedalada per recollir joguines per a Càritas

 

El diumenge 13 de desembre, els companys de la secció en procés de creació de BTT Toledo, participaran a la pedalada solidària que es durà a terme entre Magán i Zocodover (Toledo).

 

La sortida tindrà lloc des de la plaça de l'Ajuntament de Magán, a les 9.00 hores, i la ruta serà de 50 quilòmetres, de dificultat mitjana-baixa.

 

A les 8.30 hores està previst fer la recollida de joguines noves o usades en bon estat, per als nens més desfavorits, que es lliuraran a Cáritas.

 

Apunta-t'hi!

   

   
5 de novembre - Concert solidari Friends Group Pare Manel

 

El dijous 5 de novembre vine a la festa del Friends Group amb el Pare Manel, que s'organitza de nou per recaptar diners per als projectes de la Fundació.

 

Ballarem i riurem amb la companyia i suport desinteressat d'aquests fantàstics i entranyables artistes, que fan possible la festa. Sigues feliç i fes feliç els qui més ho necessiten. I porta els teus amics!

 

Aquest dijous 5 de novembre, a partir de les 21 hores.

 

Entrada-donatiu: 10 €.

 

RESERVA ENTRADES (recollir a taquilla)
manelpousa@paremanel.org
JOAQUINA i/o MANEL 670297805 i 672384753
IGNASI 653765014


www.paremanel.org

   

   
  15 d'octubre - Concert solidari Gospel & Jazz

 

Menarini promou el concert solidari "Gospel & Jazz, notes solidàries per Badalona", el proper 15 d'octubre a les 21.30 h a l'Auditori de Barcelona. Els fons recaptats es destinaran a 3 entitats de la ciutat com són la Fundació Ateneu Sant Roc, Càritas Diocesana de Barcelona i la Fundació Institut de Recerca en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol (IGTP).

 

 

Tu també pots formar part d'aquesta iniciativa convertint-te en col·laborador i/o realitzant una donació econòmica.

 

Les entrades ja es poden adquirir a un preu únic de 15 € al web www.notesperbadalona.org

 

   

   
 

3 i 4 d'octubre - Un dia de nassos

 

Passar-s’ho bé mai havia tingut tant de valor! L’ONG Pallapupas celebra enguany la sisena edició de la seva festa solidària “Un Dia de Nassos” el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre arreu de Catalunya. L’edició d’enguany està apadrinada per l’actor i presentador Sergi Mas.

 

Més de 20 espais de lleure familiar se sumaran a la crida solidària dels Pallapupas amb entrades a preus reduïts a benefici de l’ONG: el Zoo de Barcelona, el Tibidabo, el Museu del Barça, Camp Nou Experience, la Fundació Miró, el Museu de la Xocolata o les Ruïnes d’Empúries... Entrades a la venda a partir del 2 setembre a www.pallapupas.org.

 

En aquesta edició també s’hi sumaran menús solidaris a restaurants, pizzes solidàries o entrades a cinemes, tots a benefici de la causa de Pallapupas: omplir de vida qui més ho necessita amb l’humor i el teatre.

 

Els Pallapupas convidaran a tothom a posar-se literalment el somriure de Pallapupas, que es podrà descarregar, imprimir i retallar a www.pallapupas.org a partir del 2 de setembre. A més, tothom podrà sumar-se a la iniciativa ballant la coreografia especial que els Pallapupas han creat al ritme de la cançó “Tot és possible” de la Billy Boom Band, que també es podrà veure al web de Pallapupas i a les principals xarxes socials de l’entitat.

 

També fan una crida a la societat civil arreu del territori perquè organitzi iniciatives solidàries per recaptar donatius i continuar sumant riures en moments de malaltia i dolor.

 

Pallapupas és una entitat assistèncial de referència que porta el riure a més de 40.000 persones cada any al 12 hospitals i centres de salut a Catalunya.

 

T’esperem a “Un dia de Nassos”! Ens hi acompanyes? Junts omplirem de riures els hospitals!

 

   

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Fundació Miquel Valls llança la campanya "Fes un gest per l'ELA"

La campanya té per objectiu donar a conèixer la malaltia i recaptar fons per a la millora de la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA (esclerosi lateral amiotròfica) de tot Catalunya i les seves famílies.
 
Pots col·laborar-hi de dues maneres:
- Fent un donatiu a través del web www.fesungestperlela.org, on podràs deixar el teu missatge de suport i animar altres persones a participar en la campanya.
 
- Participant en les diferents curses, caminades i altres esdeveniments esportius solidaris que es vagin realitzant durant la campanya. Les pots consultar a http://fesungestperlela.org/esdeveniments. Fes quilòmetres per l'ELA!
 
 

"Em dic Benjamín i no vull quedar-me enrere" és la campanya que ha posat en marxa la Fundació Comtal

L'objectiu de la campanya és fer una crida a la participació per donar oportunitats de futur als infants i joves sense recursos econòmics ni suport familiar, com el Benjamin, la Beatriz o el Martín (descobreix les seves històries aquí).
 
La Fundació Comtal els acull, els acompanya i els ofereix tot el suport que necessiten perquè puguin superar les dificultats, millorar la seva situació, i tenir un sou per poder viure. Per continuar ajudant-los, et necessiten: col·labora-hi!
 
   

   

El 6 de juny, vine a la festa d'Ared!

La Fundació Ared fa 20 anys, i ho celebra amb la Gran Festa d'Ared #TastaAred2015, que tindrà lloc el proper dissabte 6 de juny, de 12 a 20 hores, a la plaça de les Glòries de Barcelona.

A l'Ombràrium hi tindrà lloc la "Primera Mostra Gastronòmica Ared i Salta" i la desfilda solidària "Tast de Moda Ared". Les consumicions ja estan a la venda a alba@fundacioared.org. Si no hi pots venir, t'animem a col·laborar amb la fila zero de la Fundació: 2100 - 3106 - 27 - 2200159700.

Més informació aquí.
   

   

El 23 de maig, participa a la Caminada Solidària a favor de Càritas, i lluita contra la pobresa infantil!

 

Càritas organitza una Caminada Solidària pel Parc de Collserola, el dissabte 23 de maig de 2015.

 

Una caminada de caràcter popular i familiar (nens a partir de 5 anys) de 5 km que té un objectiu doble: (1) passar un matí agradable fent esport i gaudint d'un paratge magnífic, i (2) col·laborar amb el programa PAIDÓS que lluita contra la pobresa hereditària infantil.

 

Et convidem a participar-hi!

 

INFORMACIÓ:

Per poder participar-hi es demana un donatiu mínim de 5 €, que inclou una samarreta, una motxilla i una botifarrada.

 

horaris || recorregut

 

INSCRIPCIÓ:

Els associats, beneficiaris i els vostres acompanyants podeu inscriure-us al nostre esdeveniment, fent clic aquí.

 

Els no associats podeu adreçar el full d’inscripció i el donatiu a la Via Laietana, 5, i demanar per la Tània Schmitt (taniash@caritasbcn.org/600 962 386).

 

fitxa d’inscripció per a adults  ||  fitxa d'inscripció per a menors de 16 anys

   

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A l'abril, solidaritat mil! Aquí tens quatre opcions de col·laborar amb una entitat del tercer sector, aquest mes d'abril.

 

Bona Voluntat en Acció: està recollint roba de nen i nena de 3 a 12 anys. La pots fer arribar al passeig Montjuïc, 70, baixos, de Barcelona.

 

Amics de la Gent Gran: a partir del 9 d'abril pots comprar una de les seves "roses contra l'oblit", en format de fermall, que al preu de 4 euros la unitat suposen una via de captació recursos per desenvolupar la seva acció social: fer companyia a les persones grans que pateixen soledat i aïllament social. Petits gestos que marquen una gran diferència.

Les roses es podran comprar a l'Abacus, la Casa del Llibre, Consum i Natura, de tot Catalunya.

 

Càritas: el dissabte 11 d'abril, organitza una caminada solidària de 10 km, que sortirà des de l'ermita de Collserola. La inscripció és a partir de 5 euros, i inclou una samarreta, una motxilla i una botifarrada.

 

Fundació Esclerosi Múltiple: el diumenge 26 d'abril, mulla't i corre per l'esclerosi múltiple! La XV Edició de la Cursa Atlètica Circuit de Barcelona-Catalunya utilitza com a pista el Circuit de Montmeló i col·labora amb la Fundació Esclerosi Múltiple a través de les inscripcions que realitzen els participants.

Inscriu-t'hi aquí: www.mitjaterrassa.org.

   

   

El dijous 5 de març, poesia i música per Ajutsi!

 

La galeria d'art Moraima acull, aquest dijous 5 de març, un acte organitzat per Ajutsi (Associació per a l'Ajut al Sud de l'Índia), per recaptar fons per poder mantenir l'escola Parameswar.

 

L'espectacle comptarà amb la lectura de poesies a càrrec d'Emili Bou, Josep Anton Soldevila i Maria Ferrer, així com amb un concert de guitarra ofert pel nostre company associat, Xavier Valdivieso, qui també és el president d'Ajutsi.

 

Tots els assistents podran fer un donatiu voluntari, per tal d'ajudar aquesta associació en la seva tasca. No t'ho pensis i apunta-t'hi!

 

 

Dijous 5 de març · 19.30 h

Moraima · C/ de la Verge, 1 · Barcelona

   

   

Gaudeix del teatre i col·labora amb la Fundació Ginesta

 

El 21 de febrer a les 18 hores el grup de teatre “L'Esplai” representarà l’obra de teatre “No te vistas para cenar”, al teatre de la Casa de Cultura de Sant Adrià de Besòs (C/ Mare de Déu del Carme, 22). Tanmateix abans de començar l’obra podràs gaudir també d’un petit concert a càrrec de la Coral “L’Avancet”.

 

Els beneficis obtinguts amb la representació seran destinats única i exclusivament a la cobertura de les despeses de posada en escena i, en aquest cas, al manteniment de l'activitat de la Fundació Ginesta.


 

Pots comprar ja les teves entrades a:

Fundació Ginesta (Interpas): Núria Egido (93 462 70 48)

Escola Mare de Déu de Montserrat: Laura Pardo (93 433 40 96)

 

El preu de l'entrada és de 8 euros.

   

   

Ajuda a construir el nou Hospital de Dia de l'Hospital Sant Joan de Déu

 

Col·labora amb els Petits Valents perquè l'Hospital Sant Joan de Déu pugui construir el Nou Hospital de Dia!

Per què cal un nou hospital de dia?

La unitat d'Onco-Hematologia de l'Hospital Sant Joan de Déu, líder al país, ha anat incrementant el seu nombre de pacients durant els últims anys. En només quatre anys, l'actual Hospital de Dia va veure incrementada la seva activitat en un 30% i s'ha quedat petit per poder atendre aquest creixent nombre de pacients.

 

 

Des de l'Hospital Sant Joan de Déu volen que els 1.400 pacients que reben en aquest espai el seu tractament, així com les seves famílies, siguin ateses amb l'eficiència que es mereixen. Per aquest motiu, necessiten un Hospital de Dia amb més capacitat que asseguri el confort que sempre ha caracteritzat el seu model assistencial.

Consulta aquí com pots ajudar.

 

 

Col·labora amb la campanya de Nadal de Càritas Diocesana de Barcelona

 

Davant la situació de pobresa és moment de sumar esforços per sensibilitzar a la societat de què “mai no saps quan la vida et deixarà de somriure”.

 

 

Ajuda’ns aquest Nadal per seguir fent costat a totes les persones soles, grans, famílies amb nens que mai s’haguessin imaginat que la vida els pogués deixar de somriure.
 
Com hi pots col·laborar?
- Envia un SMS amb la paraula “CARITASBARCELONA” al 28014. Realitzaràs una donació íntegra d'1,20 € a favor de l'entitat.
- Fes la teva aportació directament a: ES12-2100-0965-51-0200010269 LA CAIXA
 
Més informació aquí.

 

   

   

El 13 de desembre, VII Concert Benèfic de Santa Llúcia

 

Per setè any consecutiu, tindrà lloc el Concert Benèfic de Santa Llúcia en benefici d'Ajudant a Ajudar.

 

El quartet de corda format per Laura Urteaga (violí), Neus Navarrete (violí), Patrícia Gómez (viola) i Inés de Juan (violoncel), tocarà a les 19 h del dissabte 13 de desembre, a l'Auditori Centre Edith Stein (c/ València, 244, 4t pis).


Aportació: 15 €


Fila 0: “la Caixa” ES38 2100 3317 1922 0012 0293

   

   

El 28 i 29 de novembre, col·labora amb la recollida d'aliments!

 

Per sisè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el gran Recapte d’Aliments a Catalunya, amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades.

 

Pots col·laborar amb aquesta fundació benèfica sense ànim de lucre, anant els dies 28 i 29 de novembre al teu supermercat habitual per fer un donatiu d'aliments per als més desfavorits.

També pots col·laborar amb la campanya fent-te voluntari. Es necessiten 20.000 voluntaris a 2.000 punts de recollida a supermercats i mercats arreu de Catalunya. Pots registrar-te com a voluntari o coordinador al web www.granrecapte.com (o a info@bancalimentslleida.cat si ets de la demarcació de Lleida).

Els voluntaris i les voluntàries constitueixen el pont que uneix el cor dels qui poden ajudar amb els que necessiten aliments suficients, segurs i saludables.

 

Participa al Gran Recapte! Entre tots hem de superar els 3.634.000 kg d'aliments recollits en més de 1.900 punts de recollida de l'any passat.

 

   

   
 

 

De l'1 al 4 d'octubre - 10% de descompte addicional

 

Amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, que se celebra l'1 d'octubre, Viajes el Corte Inglés aplicarà de l'1 al 4 d'octubre un 10% de descompte a tots els productes publicats en el fullet "Viatgers Majors de 60", per a reserves donades d'alta durant aquestes dates. Afanya't i aconsegueix-lo!

 

 

 

   

   

5 d'octubre - Un dia de nassos

 

Una vegada a l’any, Pallapupas celebra una gran festa per gaudir amb tota la família, per tal que els infants dels hospitals puguin gaudir durant tot l’any d’un espai sanitari ple de riures gràcies a les visites dels Pallapupas, els actors i actrius professionals i remunerats de l’entitat.

 

Amb entrades a meitat de preu, amb el doble de valor, tindràs un 50% de descompte per gaudir dels principals espais d’oci de Catalunya. Serà un dia especial en el qual tothom està convidat a participar-hi.

 

En el cinquè aniversari d’“Un dia de nassos” els espais són:

Zoo de Barcelona

• Catalunya en Miniatura

Museu del Barça

Poble Espanyol

Tibidabo

 

Ajuda més de 35.000 persones hospitalitzades!

Pots comprar la teva entrada, que només estarà disponible en venda anticipada a través de Let’s bonus, Atrápalo i el web www.pallapupas.org, a partir de la setmana del 8 de setembre.

 

Estaràs ajudant a què més de 35.000 nens, nenes i gent gran ingressats als 12 hospitals on treballa Pallapupas, tinguin una estada més amable i millorin el seu estat físic i emocional, gràcies a la visita dels pallassos de l'hospital.

 

A més, del treball dels Pallapupas també se’n beneficien indirectament les famílies dels pacients i el personal sanitari, amb la qual cosa ajuden més de 100.000 persones l’any.

 

T’esperem a “Un dia de Nassos”! Ens hi acompanyes? Junts omplirem de riures els hospitals!

 


Sardenya, 521-523, baixos - 08024 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci