ANUARI DEL PAS 2015

 

 

Presentem la segona edició de l'Anuari del Pla d'Acció Social (PAS) de l'Associació del Personal de "la Caixa".

 

Un compromís de l'Associació amb la societat d'avui, que es consolida i que avança amb PAS ferm, tal com queda palès en aquesta publicació, en la qual hi trobaràs un compendi de totes les activitats (esportives, culturals i de caràcter formatiu) que els nostres associats i seccions, en col·laboració amb entitats del tercer sector social, han pogut compartir amb les persones més desfavorides del nostre entorn durant la temporada 2014-2015.

 

Segons paraules d'Isidre Fainé, president del Grup "la Caixa", aquest anuari "reflecteix molts mesos de treball amb un clar i admirable denominador comú: el servei a la societat".

 

Un servei que "respon al llegat més genuí del nostre fundador, Francesc Moragas, en tant que inspirador i promotor del nostre ser i del nostre compromís social, que fou i segueix sent la nostra essència fundacional", comenta Anton Gasol, president de l'Associació del Personal de "la Caixa".


A més de les paraules de Fainé i Gasol, també hi trobaràs la col·laboració d'altres persones compromeses que comparteixen amb nosaltres les seves reflexions sobre el que fem des del PAS.

 Consulta l'Anuari en pdf

 

  Anuari 2014

 


Sardenya, 521-523, baixos - 08024 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci