Cafeteria - Restaurant

 

El local social disposa d'una cafeteria on poder prendre alguna cosa a la barra, l'àrea de taules i la terrassa. Igualment, ofereix servei de restaurant, amb una sala on se serveixen dinars durant tota la setmana, així com sopars en situacions excepcionals.

 

 

Menú diari

De dilluns a divendres el servei consisteix en un menú amb tres primers, tres segons i tres postres a escollir. Consulta el menú del dia i la resta de la carta.

Els dissabtes, diumenges i festius hi ha bufet lliure. Et recomanem que els caps de setmana facis prèviament reserva de la taula al Restaurant (93 211 56 92), a causa de l'aforament limitat del restaurant.

 

 

Menús per a grups i celebracions

A banda del servei diari, el restaurant ofereix un servei especial de menús per a grups per dur a terme reunions de treball o celebracions. També hi ha servei de berenars per a celebracions infantils. Consulta aquí les condicions d'aquest servei. Per utilitzar-lo, cal efectuar les reserves contactant amb el 93 211 15 44 o jrodriguez@lasoci.org.

 

 

Esmorzars de forquilla

Els dimecres, se serveixen esmorzars de forquilla. Segons el dia podràs trobar "callos" amb cigrons, cap i pota amb cigrons, xistorra amb ous i patates, o torrada d'escalivada amb anxoves.

 

 

Horaris de la cafeteria

De 09.00 a 17.00 hores tots els dies.

 

El local social romandrà tancat els dies 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener, i el Divendres i el Dissabte Sants.

 

Horaris del restaurant

De dilluns a diumenge i festius de 13.30 a 15.45 hores.

El local social romandrà tancat els dies 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener, i el Divendres i el Dissabte Sants.

El 24 de desembre i el 5 de gener, el restaurant tancarà a les 17.00 hores.

 

Els associats que portin acompanyants al local social que facin ús exclusivament del servei de restaurant de 13 a 15.30 h de dilluns a divendres, NO HAURAN de pagar el val de 4,00 euros.
Els associats que portin acompanyants majors de 10 anys que facin ús exclusivament del servei de restaurant en dissabte, diumenge o festiu HAURAN de satisfer un val especial de 3,00 euros/acompanyant.

 

Sota la gestió d'EUREST COLECTIVIDADES


Sardenya, 521-523, baixos - 08024 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci