Utilitza aquest formulari per a sol·licitar accés com a convidat a continguts parcials del web per tal d'avaluar la possibilitat de demanar l'alta com associat.


DADES PERSONALS

     
Nom:    *
Cognoms:    *
Nacionalitat:    *
DNI:    *
Data naixement:    *
Estat civil:   
Fills:    *
Sexe:    *
Idioma:    *
     
Telèfon 1:    *
Telèfon 2:   
Telèfon 3:   
     
Adreça electrònica 1:     *
Adreça electrònica 2:   
    L'adreça electrònica 1 ha de ser de caixabank.com o fundaciolacaixa.org.
     
CP:    * info
Població:   
     
Clau d\'accés:     *
Repetir clau d\'accés:     *
     

Emplenant aquest formulari declares que coneixes i acceptes expressament les condicions d'ús i la política de privacitat de la present web.

 

De conformitat amb el que disposa la normativa vigent en protecció de dades (RGPD), t’informem que les dades personals seran tractades sota la responsabilitat de l’Associació del Personal de “la Caixa” per resoldre les teves consultes o peticions i enviar comunicacions sobre els nostres productes i serveis, i es conservaran mentre existeixi un interès mutu, i no seran cedides a tercers, llevat d’obligació legal. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, supressió, limitació i oposició enviant un missatge a info@lasoci.org, i si consideres que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent, podràs presentar una reclamació davant l’autoritat de control a www.agpd.es.

 

Finalment, manifestes la teva conformitat expressa i autorització perquè l'Associació del Personal de "la Caixa" pugui fer servir indistintament totes les teves imatges, fotografies, vídeos, vídeos amb veu, material gràfic, etc., o part d'elles, en les quals intervens com a model, entrevistat o participant secundari en les activitats de l'Associació. Més informació aquí.


* Camps obligatoris

 


Sardenya, 521-523, baixos - 08024 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci
{balloon1}
{balloon2}
{balloon3}
{balloon4}