Ja som 3578 associats i 89 seccions adherides!

 

Acollint una antiga aspiració dels associats i en compliment del que es va acordar per unanimitat en la sessió de Junta Rectora del 23 de febrer de 2013, l’Associació va posar en marxa el Pla d’Acció Social (PAS) per donar un PAS endavant i obrir les activitats a la societat i als col·lectius més desfavorits.

 

Des de llavors, i fins a dia d’avui, comptem amb més de 5.500 associats i beneficiaris adherits i gairebé 100 seccions, tant culturals com esportives, adherides repartides per tot el territori. I hem establert llaços amb més de 80 entitats del tercer sector (associacions, fundacions, institucions, etc.), amb les quals col·laborem per fer arribar el nostre ajut als qui més ho necessiten.

 

Estem fent PAS pensant projectes de caire social de tota mena, però ens centrem en aquells que impliquen COMPARTIR amb les entitats socials, per una banda les nostres activitats esportives i culturals, i per una altra banda el talent i els coneixements dels nostres associats i beneficiaris, mitjançant programes i tallers de formació que donin resposta a necessitats molt concretes.


El Pla d’Acció Social forma part de la nostra estratègia de fer una Associació per al segle XXI, moderna i oberta a la societat, que doni resposta als grans reptes socials que hi ha avui en dia, treballant amb els valors que sempre ens han identificat col·lectivament i personalment: relació, participació, solidaritat, respecte i companyonia, entre d’altres.


Sardenya, 521-523, baixos - 08024 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci