Fondistes de la Soci a la Behobia

 

 

Fondistes de la Soci a la Behobia

 

Més de 20 fondistes de la Soci van participar en la ‘clàssica’ Behobia de San Sebastian, marcada pel fort temporal

 

El 10 de novembre de 2019 és una data que no oblidaran fàcilment els més de 27.000 fondistes que van prendre part en la Behobia - San Sebastián, la famosa cursa popular de 20 quilòmetres que, en el seva 55a edició, va venir marcada per les inclemències climatològiques en grau alt.

I és que un fort temporal de pluja, vent i calamarsa va sorprendre els corredors durant la cursa, fins al punt que va acabar provocant l’abandonament de fins al 18% dels inscrits en la prova.

 

Córrer d’esquena

La ratxa combinada de mal temps va presentar alguns episodis de vent i pedra molt forts i molt incòmodes, tot obligant els participants a córrer “d’esquena diversos trams, per evitar que les boles de la pedregada ens impactessin a la cara”, ens explica un dels més de 20 corredors i corredores de distintes seccions de fondistes i runners de la Soci, que hi van prendre part.

La fotografia que il·lustra la notícia està presa precisament en un moment en què el mal temps va obligar als corredors a protegir-se.

En qualsevol cas i malgrat el temporal, la Soci va estar molt ben representada, un any més, a la 55a Behobia –San Sebastián. Grans!

 

 

 

Sardenya, 521-523, baixos - 08024 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci