Triple de Bàsquet Barcelona

 

 

Triple de Bàsquet Barcelona

 

La secció guanya el Memorial Joan Puig i els seus equips disputen una emocionant Lliga Social   

 

La pista de l’Hospitalet Nord, l’escenari on Bàsquet Barcelona organitza tots els seus partits, va acollir el torneig Memorial Joan Puig, que va tenir lloc el 8 de gener passat.

           Un selecció formada per jugadors dels equips que integren la històrica secció es va imposar per un eloqüent marcador de 72 a 57 a l'equip de l’escola IPSI de Barcelona. Segons informa el nostre company José-Javier Aparicio, un dels puntals del nostre equip, Bàsquet Barcelona “va controlar el matx des de la primera cistella, amb menció especial per als germans Puig (Andreu i Dídac) i Xavi Cases, especialment encertats des de la línia de triples, així com també per a la força interior dels Jordi Garcia, Siro i Pol, que van saber marcar el territori al joc forts dels pivots contraris”.
          En definitiva, va ser una vetllada especial dedicada a la memòria d’un dels fundadors de la secció (molt enyorat) i en què, una vegada més, “tots ens vam sentir molt afortunats de poder-ho fer tot practicant l’esport que ens apassiona i en la bona sintonia que ens ofereix la Soci”.

          Per Bàsquet Barcelona van jugar: Q. Manso (6 punts), S. Maria (2), J. Garcia (13), P. Fageda (2), S. Martínez (6), X. Aparicio, R. Roig (5), X. Cases (12). A. Puig (17) i D. Puig (9).  

 

Lliga Social 2019-20

D'altra banda, la Lliga social 2019-20 de Bàsquet Barcelona continua molt activa i emocionant, amb els quatre equips que la disputen mostrant un bon nivell, en uns partits molts igualats.

          Atenció perquè, disputades 11 jornades: Jugoplastika i Celtics lideren la classificació, seguits amb només una victòria menys per Barna Lakers i, a poca distància, de Can 60.

 

El 3 x 3, enganxa!

Cal fer constar també, que el torneig 3 x 3 que cada any serveix per donar el tret de sortida de la temporada de la secció, va ser guanyat pel trident de l’equip Jugoplastika. Queda dit. Enhorabona!

 

A Sevilla!

Bàsquet Barcelona és una de les seccions que es desplaçaran a Sevilla per disputar l’apassionant Copa Associació de Bàsquet.

 

Sardenya, 521-523, baixos - 08024 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci